Konstrakta je ponosna majka dvoje dece, Lene i Nikole, a iako ju je učešče na Evroviziji vinulo u zvezde, njihovi školski drugari ne reaguju na nju drugačije kada ih dovodi i odvodi iz škole.

"Drugari moje dece znaju me odavno, nema tu nekih promena. Vidim da je pesma bila hit ove sezone, među mlađom decom - dobila sam mnogo snimaka sa rekreativnih nastava, priredbi, putovanja...iz svih krajeva Srbije", rekla je za "Blic" pevačica, koja mališanima uvek rado izlazi u susret i fotografiše se sa njima.

"Deca vole da se slikaju i slobodna su da pitaju za fotografisanje, tako da gde god ima dece, nisam mogla da prođem neopaženo. Ali to uvek bude zabavno", istakla je.

Na ovogodišnjoj Evroviziji je sa pesmom "In corpore sano" osvojila 5. mesto, a ovo iskustvo pamtiće do kraja života.

ana djuric konstrakta
ATA / Antonio Ahel 

"Zadovoljni smo što imamo to iskustvo, iako je bilo trenutaka kada se pitaš gde si pošla/pošao. Videli smo najveći televizijski šou iznutra. Naučili neke stvari", rekla je umetnica i dodala da već uveliko razmišlja o novim pesmama:

"Nastup na Evroviziji, popularnost, prisutnost u medijima, je svakako iskustvo iz kojeg se svašta nauči o društvu i nije da nije inspirativno. Nisam sigurna šta je tema moje sledeće pesme, možda to bude obična ljubavna pesma."

Konstrakta je po povratku iz Italije imala želju da se povuče u medijsku ilegalu, iako to nije bilo lako jer interesovanje javnosti za nju nije jenjavalo. Međutim, pevačica kaže da joj se čini da je situacija sada drugačija.

"Meni se čini da jenjava. Ili sam se navikla", zaključila je ona kroz smeh.

Još Konstraktinih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia, Youtube / Printscreen / Eurovision Song Contest Konstraktin stil

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna