Bojana Barović pre nekoliko dana otkrila je da se u trećoj trudnoći suočila sa mučninama u prvom trimestru, te da ju je to dočekalo nespremnu, budući da tokom prve dve trudnoće nije imala taj problem.

Kao i ostali sugrađani, i Bojana se ovih dana borila sa visokim temperaturama, a sada je otkrila da je spas od vrućina tražila na bazenima.

Kako je navela, svesna je da su mnogi protivnici odlazaka na kupališta u trudnoći, ali je istakla da je pažljivo birala mesta koja će posetiti i na kojima će se kupati.

Bojana Barović o kupanju u bazenu tokom trudnoće
Youtube/Printscreen/Mama Zasto 

"Ovo leto mi je obeleženo rashlađivanjem na razne načine (kao recimo na današnjih divnih 40), što podrazumeva kupanje u bazenu, iako znam da su mnogi protivnici toga u trudnoći. Naravno, ne kupam se u svakom bazenu, već u onim koji su više privatni i za koje znam da se dobro održavaju", podelila je manekenka tokom jučerašnjeg dana na društvenim mrežama.

Kada je nedavno govorila o mučninama sa kojima se borila, Bojana je dala savet i drugim budućim mamama da pokušaju da misli usmere na druge stvari, budući da je njoj upravo to pomoglo.

"U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno ni jednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba. To je kratko trajalo, jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo. I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time!Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem. Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevicom, i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi", poručila je ona tada.

Bojana Barović
Instagram/bojanabarovic 

Bojana i Nikola još nisu otkrili kog pola je treća beba i da li će njihova deca, ćerka Leona (6) i sin Simeon (3), dobiti brata ili sestru.

Još fotografija Bojane Barović i Nikole Rokvića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nikolarokvic Uživaju u srećnoj ljubavi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna