Lea Kiš i Momčilo Jokić upoznali su se u liftu, u zgradi "Politike", a venčali su se nakon samo sedam dana poznanstva.

"Muž me je pre svega osvojio inteligencijom, on je jedan analitičan i obrazovan čovek. Kad smo se upoznali, na prvi pogled mi se dopao fizički, jer je izuzetno zgodan muškarac, sa manirima, duhovit i drugačiji od mnogih koje sam sretala", rekla je jednom prilikom Lea za "Hello" i dodala:

"S vremenom sam ga upoznala i na drugi način, kao čoveka posvećenog brojnim interesovanjima, kao produhovljenog intelektualca koji zna da stvar postavi na svoje mesto. Kad razmišljam da li mi kod njega nešto smeta, mogu samo da se našalim, jer je to retka osobina za muškarce sa našeg podneblja. Naime, previše je pedantan, kao svaka Devica u horoskopu. Mada, rekla bih da je to pre vrlina, nego mana."

Momčilo Jokić godinama je radio kao novinar i urednik, a danas je profesor na jednom privatnom fakultetu u Beogradu. Sa voditeljkom ima ćerku Saru Miu, koja je završila režiju.

"Verujem da će me u svakom smislu prevazići i biti bolja i uspešnija od mene. San svakog roditelja je da dete napravi veći uspeh od njega, tek tada možete reći da ste uspeli", istakla je svojevremeno Lea.

Porodica Kiš-Jokić živi u porodičnoj kući na Voždovcu, dok na Avali poseduju imanje na kojem provode svaki slobodan trenutak. I pored mnoštva obaveza, Lea i Momčilo pronalaze vreme za sebe.

"Vremena u našem svakodnevnom životu realno je sve manje. Jurimo na sto strana, prepliću nam se obaveze i odgovornost. Moma i ja smo uvek negovali naš odnos i imali svoje vreme, ali Sara Mia je uvek bila i ostaće centar našeg sveta", rekla je ranije voditeljka za "Glossy".

lea kis obrazovanje
ATA Images/ M.M 

Kako je dodala, oni se ne trude da njihov odnos bude kao pre tri decenije, na početku ljubavi, već uživaju u sadašnjem vremenu.

"Naravno da ne. Mladost ne treba vraćati, svako životno doba i godine braka koje provedete s nekim novi su doživljaj za sebe", rekla je tom prilikom Lea.

Još fotografija Lee Kiš i njenog muža pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/leakis.lk Lea Kiš sa mužem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna