Iako mu je otac teniski as Slobodan Živojinović, a supruga poznata pevačica Aleksandra Prijović, Filip Živojinović ne voli mnogo da se medijski eksponira. Na Instagramu objavljuje uglavnom fotografije sa suprugom i sinom, a sada je napravio mali izuzetak.

Naime, Boba  je Filipa dobio iz ljubavi sa Zoricom Nakić, koja se kasnije udala za bivšeg hrvatskog košarkaša Iva Nakića sa kojim ima dvoje dece Ivu i Marija. Mario je uspešan košaraš, a nije poznato čime se Iva bavi.

Filip je sada objavio zajedničku fotografiju sa sestrom i bratom uz kratak komentar koji svedoči koliko su bliski.

"Porodica", napisao je Filip kratko, a mnogi su primetili koliko liče.

Boba Živojinović je sa prvom suprugom ostao u dobrim odnosima nakon razvoda. O Zorici je samo jednom prilikom javno govorio.

"Desilo se to da sam sa Zoricom, Filipovom mamom otišao u bioskop, a ona je od tate dobila nekog fiću i auto nije hteo da upali. Ja sam gurao auto sve do Šumatovca i onda sam joj rekao da tu stane. Ušao sam u kola isčupao sve kablove i rekao sebi 'neće ovo više biti moj život' i tada sam odlučio i krenuo jako te godine. To je bila 1984. i od tada su krenuli moji uspesi u karijeri", rekao je Boba emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" i otkrio da njegov otac nije dočekao da upozna unuka.

"Imao sam 21. godinu kada se Filip rodio. Zorica je saznala da je u drugom stanju kada je moj tata preminuo. Moji su bili presrećni, ponavljali su 'Mali Boba, mali Boba' i tako se sve desilo", rekao je Živojinović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna