Tanja Savić od početka letnje sezone nastupa i po nekoliko puta nedeljno, što je dovelo do toga da je zbog iscrpljenosti morala da potraži lekarsku pomoć i otkaže pojedine koncerte.

"Ne pitajte me... Sa infuzijama, svim i svačim, evo, pitajte mog menadžera... (smeh) Mora da se izdrži. Takav je tempo života, radimo noćne smene, ujutru smo isto tako aktivni, zbog dece. Deci je na moru bilo prelepo. Ja sam, možda, samo dva dana provela na plaži, sve ostalo u sobi spavajući i odmarajući, na infuziju išla, po bolnicama i ostalo. Stvarno sam samo po klinikama išla. Lečila se, i tako. Šminka prekrije umor, pa idemo dalje! Idem uskoro u Hurgadu sa decom na odmor", rekla je pevačica za "Blic".

Podsetimo, Tanja Savić pre dve godine prošla je kroz dramu sa bivšim mužem Dušanom Jovančevićem, koji je bez njenog znanja odveo njihove sinove u Australiju, nakon čega ih pevačica nije videla više od godinu dana.

Tanja Savić celo leto bila na infuziji
Youtube/Printscreen/AmiG Show 

Danas, kako je nedavno, rekla, sa Dušanom nema nikakav kontakt.

"Ono što nam stalno treba je taj neki unutrašnji mir, koji ja nemam. Pisalo se svašta u vezi Dušana i mene, primirlo se to, ne zove me, ne piše mi i to mi najviše odgovara. Nemamo nikakav kontakt i žao mi je zbog toga, jer sam takav roditelj koji bi voleo da ostane u kontaktu i sa drugom stranom, ipak mi imamo dvoje dece. Prosto je prinudno da pričamo i da pita za decu, da mu ja dajem odgovore i da se deca čuju s njim, ali on ne pita, on je taj koji ništa ne pita. Čuje se sa decom preko Snepčeta, ali vrlo retko“, rekla je nedavno pevačica za emisiju "Premijera Vikend Specijal".

Neke od fotografija Tanje Savić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tanja_savic_private, Youtube/Printscreen/HappyTV Tanja Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna