Otkako se vratila u Srbiju iz Australije gde je godinama živela sa, sada već bivšim suprugom, Tanja Savić se posvetila poslu. U nastupima posebno uživa jer obožava da radi. I publika se raduje njihovom zajedničkom druženju, ali nažalost sada je morala da razočara sve one koji vole uživo da je slušaju. Naime, Tanja je zbog bolesti morala da otkaže nastup, zbog čega je fanovima uputila izvinjenje.

"Dragi moji, zbog mog zdravstvenog stanja na žalost nisam u mogućnosti da dođem. Znam da je sve unapred bilo rezervisano i jako mi je žao što se nećemo videli... Daće Bog da mi bude bolje, pa vam dolazim što pre! Volim vas i ljubim. Vaša Tanja Savić", napisala je ona na Instagramu i dodala emotikon srca.

Tanja je nedavno otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem.

"Pisalo se svašta u vezi Dušana i mene, primirlo se to, ne zove me, ne piše mi i to mi najviše odgovara. Nemamo nikakav kontakt i žao mi je zbog toga, jer sam takav roditelj koji bi voleo da ostane u kontaktu i sa drugom stranom, ipak mi imao dvoje dece. Prosto je prinudno da pričamo i da pita za decu, da mu ja dajem odgovore i da se deca čuju s njim, ali on ne pita, on je taj koji ništa ne pita. Čuje se sa decom preko Snepčeta, ali vrlo retko", rekla je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" i priznala da se on za nju ni najmanje ne brine,

"To je uglavnom ono: 'Da li vas neko povređuje, da li imate neke modrice', takva su pitanja od njega, jer šta god da deca napišu, on uzme i skrinšotuje, ne bi li to iskoristio protiv mene na sudu. Mislim da je najpametnije, ako bude gledao ovu emisiju, želim da mu kažem da se opusti, da zove svoju decu, to će im mnogo značiti za dalju budućnost. Ne brine se on za mene, hvala Bogu", istakla je Tanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna