Sofija Rajović u februaru ove godine izgovorila je sudbonosno "da" suprugu kog ne želi javno da eksponira, a zbog kog trenutno živi na relaciji Srbija - Kanada.

Glumica kaže da je napravila pauzu u poslu koja traje već dve i po godine, te da joj sad nedostaju snimanja i novi projekti.

"Dve i po godine nisam radila, odmorila sam se, prvih godinu dana mi nije nedostajao posao, ali sad mi nedostaje", počela je priču Sofija u emisiji "Praktična žena", a zatim dodala da smatra da je reditelji ne zovu za uloge zbog toga što ne boravi sve vreme u Srbiji.

"Ja želim da radim. Imam divnog supruga koji baš ima razumevanja, i prvenstveno mi smo se jako dugo družili pre braka, tako da smo mi pre svega jako dobri prijatelji, a onda sve ostalo. Ako dobijem ovde posao, ja ću biti ovde, on će dolaziti, odlaziti, tako da sad jedna poruka režiserima i svim ljudima koji zovu na kastinge - ja mogu da radim, ne znači da sam sve vreme u Kanadi. Nudim se, ali baš. Slobodno me zovite", rekla je glumica u pomenutoj emisiji.

Poslednjih godina Sofija je zbog zdravstvenih problema vodila borbu sa viškom kilograma, ali sada izgleda bolje nego ikad. Trenutno redovno ide na treninge, ali priznaje da to nije baš uvek slučaj.

"Prvi put u životu vežbam u kontinuitetu dva meseca. Ja sam kampanjac, ja kao mesec dana treniram, idem svaki dan, nekad čak i dva puta dnevno, i onda me nema 6 meseci do godinu dana, i onda opet mesec dana treniram. Takva sam i sa ishranom, ne umem ništa da radim umereno, balans mi je vrlo nepoznata reč, znam šta znači, ali ne znam da je koristim", iskrena je bila glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna