Ceca Ražnatović često ističe kako joj nije potreban muškarac da bi bila srećna. Otkako je raskinula sa Bogdanom Srejovićem, stalno je nasmejana i uživa u nastupima, a deca su joj podrška i izvor velikog zadovoljstva.

Mada su mediji nedavno pisali kako će svi porodično otići na odmor, pevačica ističe kako o tome nema govora. "Ja sam stalno na nastupima i možda ću ugrabiti samo pet-šest dana da odem do Kipra", ispričala je u emisiji "Premijera - specijal vikend". "Anastasija je već bila na letovanju", podseća ponosna mama koja je nedavno i upoznala momka koji je poklonio njenoj ćerki zajedničko putovanje na Ibicu za rođendan - Nemanju Gudelja.

ceca raznatovic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

"Veljko se sprema za svoje mečeve, tako da nikako ne možemo svi zajedno na odmor", objasnila je Ceca.

Očigledno je da deca imaju svoje planove, što je i prirodno, pa je sad pevačica ipak odlučila da uputi i poruku tajanstvenom muškarcu koji joj je obećao podršku i druženje u starim danima. 

"Molim onog što mi je u mladosti rekao: Bićeš moja, makar u staračkom domu, da se priprema polako", piše u Cecinom storiju.

ceca raznatovic stori.jpg
Instagram / cecaraznatovic 

Mnoge je oduševila ova šala, jer je potpuno u suprotnosti sa Cecinim dosadašnjim životnim stilom. Ona je isticala kako je imala duge periode samoće i skockala život kako njoj prija.

"Ne treba mi partner da bih imala finansijski oslonac, ja to mogu sve sama. Želim mir, ne treba mi ludilo, ne ložim se na to! Ponekad kažem sebi: 'Bože, hvala ti što mogu ovako da živim i da imam apsolutnu slobodu'", njen je moto. Prvi kojeg je pokazala javnosti posle dužeg vremena bio je Bogdan, a njihove slike pogledajte u galeriji.

ATA / Antonio Ahel Ceca i Bogdan u emotivnoj vezi su od decembra 2020. godine

Izvor: Lepa&Srećna