I Lepa Brena je svojevremeno vodila bitku sa viškom kilograma, a u jednom periodu imala je čak 17 kilograma viška. Međutim, uspela je da ih se reši za šest meseci.

"Ujutru sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna supa bez masnoće i rezanaca. U stvari to je bila voda u kojoj se samo barilo povrće, a ne kuvalo do besvesti, pa da ne dobijete niti jedan vitamin iz cele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso, koje je bilo na grilu ili je bilo kuvano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu", rekla je svojevremeno Brena za "Blic ženu".

Vremenom, zdrav način ishrane postao je svakodnevni deo Breninog života i njena rutina.

lepa brena svadba
ATA / Antonio Ahel 

"Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osećam. Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspela sam i Bobu da 'navučem' na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada", rekla je ranije pevačica, pomenuvši i svog supruga Bobu Živojinovića.

Osim što je promenila način ishrane, Brena je poslednjih godina počela i redovno da trenira.

"Redovno treniram, i to mi baš prija. Nije mi toliko bitno kako ću izgledati koliko da se dobro osećam i budem poletna", istakla je pevačica nedavno.

Brena, inače, od septembra pored pevanja počinje da se bavi i novim poslom, a u pitanju je privatni biznis koji se tiče lepote i estetike. Iako još nije želela da otkriva o čemu se tačno radi, najavila je da je u pitanju nešto što će obradovati sve dame.

"Tokom korone sam mnogo razmišljala o tome šta ću ja to da radim ako ne budem mogla da pevam. Tako da sam smislila neke posliće koji će biti vezani za estetiku i lepotu žene uopšte, bez obzira na njene godine, bez obzira na njene kilograme. To je nešto što će se pojaviti već od septembra meseca", rekla je Brena pre nekoliko meseci.

Još fotografija Lepe Brene pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / lepabrenaa Najzanimljivija izdanja Lepe Brene

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna