Milica Todorović je usred naporne turneje, na kojoj je često iznerviraju razne sitnice. Tako se nedavno dogodio i jedan nesporazum sa vozačem, zbog kojeg se silno bila zabrinula. Srećom, u Bečićima je toga dana bila i njena koleginica Tanja Savić i potrudila se da maksimalno umiri Milicu.

"Joj, što mi nije tvoj mozak", rekla sam joj. "Ona je uvek takva flegma", izjavila je Milica novinarima okupljenim pred jedan nastup u Beogradu. "Odgovorila mi je - da znaš, trebalo bi da se ponašaš malo kao ja. Eto, recimo, zašto se ti sada nerviraš?

milica todorovic
ATA / Antonio Ahel 

Ja joj kažem - zbog vozača! A ona uzvraća - oko toga ne treba ti da brineš, treba da brine drugi."

 Koleginice su se lepo zabavile pa je tako Milica Tanju našminkala za nastup, jer je ona sama imala slobodno veče i tako je napetost popustila.

Milica je, inače, vešta šminkerka i sama se priprema za većinu nastupa. Nedavno se pohvalila i da je doterala liniju do savršenstva, ali i dalje čeka "gospodina Pravog".

"Uglavnom sam ja ta koja prilazim, kažem `sladak si` i onda se oni uplaše i pobegnu", otkriva Milica. "Malo mi je i dosta te moje muške energije, mada ne kažem da je bila dominantna u svim mojim vezama.

Ipak, ja sam uspešna i ostvarena žena i očekujem da se pojavi uspešan i ostvaren muškarac", zaključila je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna