Milica Milša i Žarko Jokanović iza sebe su ostavili napornu radnu godinu, i vreme je da njihov zasluženi odmor počne. Glumica i dramaturg otputovali su Egipat na dve nedelje, kako bi napunili baterije za nove radne pobede. Milicu smo navikli  da viđamo tip-top doteranu, jer glavna uloga u "Igri sudbine“, najgledanijoj srpskoj telenoveli svih vremena, od nje je to i zahtevala.

Kao Ada Kanački, dama iz visokog društva, iz večeri u veče predstavlja nam se u otmenim odevnim kombinacijama, ali se na moru potpuno opustila. Zaboravila je i na šminku i na frizuru i pozirala u potpuno prirodnom izdanju.

Ona se odlučila za jednodelan model crvene boje i pokazala svoju novu liniju. Milica je uz pomoć posebnog režima ishrane za tri meseca smršala deset kilograma.  Iz jelovnika je izbacila dve vrste namirnica - one koje sadrže proste šećere i belo brašno, a uz to je i smanjila porcije.

"Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca", ispričala je nedavno Milica Milša za "Hit Informer" i dodala:

"Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama. Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije."

Oduševljeni par nije propustio priliku da sa obožavaocima na društvenim mrežama podeli trenutke odmora, a glumica je pokazala i kako izgleda u kupaćem kostimu.

Glumica je već 23 godine u srećnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem, a njihove zajedničke fotografije sa odmora pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Milica Milša Milica Milša i Žarko Jokanović na odmoru