Da porodica Kardašijan ume da ustalasa javnost dokazano je još jednom. Naime, mlađa sestra Kim Kardašijan, Kloi dobila je drugo dete, a vest je čuvala u tajnosti do pre mesec dana. Dečaka je na svet donela surogat majka, a otac je stareltin bivši Tristan Tompson. 

"Kloi je trudnoću čuvala u tajnosti kako bi zaštitila privatnost i bezbednost surogata, i da zaštiti njeno mentalno zdravlje od osude javnosti koja je rezultat Tristanovih postupaka", navodi izvor blizak porodici Kardašijan. Mnoge je ovo iznenadilo jer je Tomspon nedavno priznao da je dobio sina sa fitnes modelom Marali Nikols dok je još bio u vezi sa Kloi (38). Tompson ima i  sada osmomesečnog Tea, a iz veze sa bivšom devojkom Džordan Krejg ima petogodišnjeg sina Prinsa.

Preljuba Tristana Tomposna - ova poslednja u nizu, bila je i tema rijalitija čuvenog porodičnog klana emitovana pod nazivom "Dosta je".

"Kada neko povredi nekoga koga voliš, postaneš zaštitnički nastrojen. Srce mi se slama zbog Kloi jer znam da se ona stvarno trudila i znam da se on stvarno trudio, a onda se ovo dogodi", ljutito je rekla Kim Kardašijan koje je upravo okončala devetomesečnu vezu sa Pitom Dejvidsonom, zbog kako se navodi česte razdvojenosti.

Ipak, izvori ističu da nova bebi ne znači da je par ponovo u kontaktu – a izvor blizak zvezdi kaže da Kloi i Tristan "nisu razgovarali van pitanja zajedničkog roditeljstva". 

Rijaliti zvezda i bivši košarkaš imaju ćerku Tru (4).

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna