Zoran Radojković Pile devedesetih godina prošlog veka bio je jedan od omiljenih voditelja. Njegova autorska emisija "Pile telešop", bila je veoma popularna,  a radio je i emisije "Zabranjeno spavanje popodne", koju je vodio sa Suzanom Mančić, a imao je i šou "Pile i Maca" sa Draganom Marinkovićem Macom.

Pre deset godina preselio u Beč sa porodicom, gde i danas živi i radi. Njegova životna priča je uzbudljiva, a kako kaže najvše ga u životu obeležilo to što su ga roditelji dobili kasno, majka je imala 46 godina, a otac četiri više.

 "Rođen sam u bolnici u Požarevcu u martu 1969. godine. Bio je sneg. Nije tad bilo ultrazvuka, pa da se vidi hoće li biti žensko ili muško, a ono što je, mislim, najzanimljivije - moja majka me je rodila u 46. godini, kao prvorotka. Otac me je pravio u pedesetoj, pa se često šalio: 'Moj sin je od starog materijala. Kad smo ga pravili, žena i ja imali smo sto godina!' To je istina, tata mi je bio rođen 1920. godine", rekao je za "Kurir" Pile koji je teško podneo odlazak roditelja. 

"Imate stubove, otac, majka, brat, sestra, deda, baba. Kasno te rode, nemaš tatu i mamu kako bi bilo okej, već dedu i babu. Bilo me blam na roditeljskom. Ja deset, a tata 60. A drugi roditelji u mom kraju 28, 30. Nemam brata ni sestru, samo polubrata koji je retko dolazio. Ne pamtim, sem babe Ljubice, nijednog dedu ni babu. Defektan sam. To su strašni defekti. Teško se živi s tim. Onda ti rano umru roditelji, stubovi jonski. Umru, brate, ostaneš sam. Nemaš kome da se požališ, nemaš. A žena i deca su žena i deca. Respekt. Vole me, valjda. Mislim, vole me, mislim, verovatno, mislim, to je to život", kaže nekadašnji voditelj kome će ćerka uskoro podariti drugog unuka.

"Kad sam postao deda, promenio sam se. Sad sam nekako kruto emotivan, želim da budem strog i pravedan, ali sam samo deda. Deo tima u kom su još neke babe, dede, ujne, strine i pradeda, baba i prababa. Pradeda je Velibor, a prababa Milada. To vam je kao Đokovićeva loza na turniru. Hvala mom timu sa suprugom i ćerkama na čelu što vas sve imam. Novak. Pile.

Sve se promenilo. Volim ga. Volim svog prvog unuka Joakina najviše na svetu. Sad čekam drugog ovih dana. Volim da dođe. Ljudi, ćerke imati je bajka, pa još kad su lepe, pametne i darovite. Dobiti unuka, ovog mog, to je nešto posebno. Kao i koliko je vama vaš unuk poseban, tako je i meni moj. Ende", rekao je Zoran.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna