Pevačica Neda Ukraden, žargonski rečeno, "ne staje". Pregršt koncerata, uz koje uspešno usklađuje i obaveze koje ima kao majka i baka, pisanje knjige, putovanja.

"Ako vam kažem da sam za pet meseci ove godine jednom obišla Zemljinu kuglu, posetila 24 zemlje, održala desetine koncerata širom Balkana, Amerike i Kanade, napisala knjigu, jasno vam je kako ta teorija 'žena u izvesnim godinama' ne važi. Ili imaš energiju ili nemaš", rekla je pevačica za "Grand Online".

Neda ističe da su njene najbolje godine usledile tek kad je napunila 60 i zakoračila u sedmu deceniju.

"Najbolji kvalitet života osetila sam posle šezdesete", iskrena je ona.

Neda Ukraden o životu i energiji
Printscreen/ YouTube Kurir TV 

Neda Ukraden je jedna od najobrazovanijih pevačica na našim prostorima, budući da je završila dva fakulteta - pravo i engleski jezik.

"Spremala sam se za sasvim drugačiji život, dobar deo mladosti sam provela na fakultetima. Smatrala sam da je moja dužnost, kao jedinice, da budem obrazovana i vredna jer su roditelji mogli to da mi priušte. Kako bi rekao moj otac: 'Muzika je nešto za popodne, ali čime ćeš se ti zaista baviti?'", ispričala je Neda.

Neda Ukraden iza sebe ima jedan brak u kojem je dobila ćerku Jelenu, a nedavno je opisala kakav muškarac bi sada mogao da osvoji njeno srce.

"To mora biti vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan muškarac, da mu se divim, da bude uspešan, da nije iskompleksiran, da je čovek koji zna i šta je dobro vino i kvalitetno jelo i lep cvet i podrška i kompliment. Sve ovo je uslov svih uslova. Boja očiju i visina potpuno su nebitni", opisala je pevačica svog budućeg izabranika.

Još fotografija Nede Ukraden pogledajte u galeriji ispod.

Screenshot / Instagram / neda.ukraden, LepaiSrecna Vitalna u osmoj deceniji!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna