Posle brojnih nagađanja, ipak je potvrđeno da je Sila Turkoglu napustila snimanje TV serije "Fatalna ljubav". Produkcija je objavila da je ona otišla i pre nego što je bilo gotovo finale druge sezone.

Tužbe pljušte na sve strane. Kompanija tvrdi da se Sila samo nije pojavila na snimanju i da će zbog toga biti preduzete odgovarajuće pravne radnje. Navodno je otišla iznenada i ne želi da glumi u trećoj sezoni.

"Glumica nas je, preko advokata, obavestila u poslednjoj nedelji snimanja da će se njen ugovor zaključiti momentalno ili - u suprotnom - neće doći na set. Odbili smo ovaj zahtev, jer je ugovor bio i dalje važeći."

sila turkoglu 2.jpg
Instagram / silaaturkoglu 

Saznalo se da je epizoda završena uz pomoć dublerke. Međutim, sa Siline strane je stigla potpuno drugačija informacija.

Navodno je glumica radila pod veoma teškim uslovima, bila je primorana da snima i tokom bolesti, spominje se čak i da je bila žrtva mobinga. Tvrdi se da je producent bio obavešten još u januaru 2022. godine kako ona neće učestvovati u trećoj epizodi.

"Nisu joj ponudili povišicu, nisu joj dali predlog novog ugovora, iako smo to tražili", tvrdi se u ovoj izjavi. "Umesto toga, počeli su da je ocrnjuju u pravoj kampanji." Uslediće tužba.

Publika koja voli seriju "Fatalna ljubav" je nezadovoljna ovakvim razvojem situacije i mnogi se pitaju ko će udahnuti novi život liku Seher. Iz produkcijske kuće stižu najave da bi to mogla biti daleko manje poznata Nana Stambolišvili, lepotica koja se bavi modelingom. 

Zavirite u galeriju slika pa procenite da li je ona dostojna zamena lepoj  Sili.

Youtube / Bayar Sahin Da li će zameniti Silu Turkoglu u seriji "Fatalna ljubav"?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna