Saša Matić uživa u skladnom braku sa Anđelijom sa kojom ima dve ćerke, Aleksandru i Taru. Pevač zbog posla često nije kod kuće, ali kad god je u prilici trudi se da bude sa svojim damama.

"Supruga i ćerke su navikle su da zbog posla često nisam kod kuće i razumeju me. Kada sam kod kuće, trudim se da provedemo kvalitetno vreme i da se potpuno posvetim porodici. Često me pitaju da li sam strog ili popustljiv tata, a ja nisam ni jedno, ni drugo jer nikada nisam tu", rekao je svojevremeno za "Alo" Saša i otkrio koja je tajna njegovo uspešnog braka.

"Nema tu tajne. Ljubav, razumevanje i podrška, a kod mene sve to postoji. Ako me pitate da li moram da se iskupim, jer nisam kod kuće, pošteno da vam kažem, ne iskupljujem se ni sam sebi. Kada sam kod kuće, mora da bude dobra atmosfera, da se slažemo, smejemo i uživamo, a ako nije tako, odmah odem. Znam da je to sebično, ali to je istina. To isto važi za brak, da je atmosfera između mene i supruge nekada bila loša, otišao bih", rekao je pevač koji je suprugu upoznao sasvim slučajno u klubu u kom je on nastupao.

"Zajednički prijatelj 'kumovao' je našem susretu. Upoznao nas je posle svirke i od tog dana se nismo razdvajali", rekao je svojevremeno za "Blic ženu" Saša i istakao da su dve stvari presudile da zaprosi suprugu.

"Onog momenta kad shvatite da pored sebe imate prvenstveno prijatelja i nekoga na koga možete da se oslonite, ko će vas podržati u vašim ciljevima, onda znate da je potraga završena i da pored sebe imate pravu osobu. Osobu za ceo život", rekao je Saša

"Brak je svakodnevna borba i ulaganje u odnos dvoje ljudi koji jedno drugo podstiču da budu uspešniji i bolji. I znate kako kažu, srećan je onaj muškarac koji nađe pravog prijatelja, a najsrećniji onaj koji ga pronađe u svojoj supruzi, baš kao što sam uspeo ja", rekao je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna