Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković retko dele momente iz privatnog života. Poznato je samo da su u skladnom braku i da imaju dve ćerke bliznakinje. Boba ipak, s vremena na vreme objavi pokoju fotografiju na društvenim mrežama.

Nedavno je pokazala kako se porodično provode na letovanju, kako uživa u društvu mlađe sestre Dragane Mićalović, a sada je jednom fotografijom napravila pravu pometnju. Naime, poznato je da Vojin ima mlađeg brata Bojana, ali ga u javnosti ne viđamo često.

Bojan je ostao u Kruševcu, gde su on i Vojin odrasli, i takođe napravio karijeru u pozorištu, ali na drugačiji način. On je zaposlen u Kruševačkom pozorištu kao organizator.

On i Vojin dele strast prema pecanju, a Sloboda je sada pokazala i kako on izgleda. Svi su primetili da braća Ćetković i te kako liče, iako Bojan ima svetle oči.

"Bojan Ćetković, moj najbolji dever", napisala je Sloboda kratko, a usledili su brojni komentari.

"Gledam i razmišljam što se ovaj Vojin nešto čudno promenio" ... a onda sam pogledala opis", " Neverovatno liče".

Milovan Ćetković, Vojinov i Bojanov brat od strica takođe je bio u glumačkoj profesiji. Bio je upravnik "Teatra Za" u Kruševcu. Iznenada je preminuo u 54. godini života, 2016. godine, a Vojin sa velikom ljubavlju govori o bratu.

"Ja ne bih bio glumac da nije bilo mog brata koji je tada živeo i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedenih u pozorištu "Teatru Za". Kada čovek potane profesionalac sve to bude drugačije", rekao je tada Vojin Ćetković.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna