Brazilski model Lais Ribeiro nije imala lak život. Odrasla je u siromaštvu, a sina Aleksandra rodila je sa samo 17 godina. Kada je postala majka još uvek je išla u srednju školu, a na nagovor prijateljice otisnula se u svet mode. 

Za prestižnu agenciju "Victoria's Secret" prijavila se 2015. godine i odmah su je primili. Već dve godine kasnije imala je čast da nosi najpoznatiji grudnjak na svetu, koji je dizajniran specijalno za nju i koštao je čak dva miliona dolara.

Pravu sreću upoznala je kada je 2018. godine u  njen život ušao košarkaš Žoakim Noa. Nakon prvog susreta su znali da su srodne duše, a godinu dana kasnije su se verili. Pred oltar su stali početkom jula na romantičnoj ceremoniji na plaži u Brazilu, pre najbližim prijateljima i članovima porodice.

profimedia-0707153334.jpg
Profimedia 

Venčanje je bilo nesvakidašnje. Lepa 31-godišnjakinja blistala je u venčanici luksuznog brenda "Galia Lahav",  a izabrala je jednostavnu, opuštenu frizuru - razbarušene, morske talase koje je ukrasila pravim cvećem.

Lais uživa u najlepšem životnom periodu. Sa suprugom je viđena na plaži  u Rio de Žaneiru kako razmenjuje nežne poljupce.

Pogledajte još njihovih zajedničkih fotografijau galeriji ispod.

Profimedia Životna priča Lais Ribeiro

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!