Ceca Ražnatović spas od letnjih vrućina godinama pronalazi u svom privatnom raju na Kipru, koji je ujedno postao i njena oaza u koju se sklanja kad zaželi da uživa u potpunom miru.

Pevačica kofere pakuje čim joj obaveze dozvole i uživa u svojim omiljenim ritualima. Svako jutro počinje na terasi sa pogledom na more i tako skuplja energiju za nove radne pobede. Ceci sa ova kuća dopala na prvi pogled, a pri kupovini luksuzne nekretnine pomogao joj je prijatelj, advokat Fotos Pitađis.

 "Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem",  kazala je Ceca jednom prilikom u "Amidži šou".

Iako se ne druži previše sa meštanima, društvo joj nikada ne nedostaje. Na Kipar rado odlaze Anastasija, Veljko sa suprugom i sinom, kao i sestra Lidija sa decom, alli i brojni prijatelji iz Beograda.

"Apsolutni mir ne postoji, ali čovek treba da pronađe način da bude u miru sa sobom. Da napravi balans tako što će se sinhronizovati sa sopstvenim željama i mogućnostima", rekla je svojevremeno za Hello! Ceca i napomenula da u svemu treba pronaći meru.

"Svi imamo želje i težimo njihovom ostvarenju, ali treba znati reći sebi: Dobro, stvari trenutno stoje ovako, hajde da vidimo čime sam zadovoljna, čime nisam i šta bi eventualno mogla da promenim. Osećaj zadovoljstva je individualna stvar. Ne postoji univerzalni recept. Misli da sam pronašla balans koji meni odgovara. Hvala Bogu, mogu da kažem da sam zadovoljna životom", zaključila je ona.

CECA I LIDIJA U KUPAĆIM KOSTIMIMA NA KIPRU! Viki sve snimila, pokazala kako izgleda Ražnatovićkino dvorište, a evo šta radi mali Željko Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna