Vitka, devojačka figura krasi Džansu Dere i na početku pete decenije!Turska glumica koja je zapalila maštu mnogih kao robinja Firuze u haremu sultana "Sulejmana Veličanstvenog" sad hara na Instagramu na kojem je prati 2,5 miliona ljudi.

Obožavaoci neprekidno hvale njeno lice koje lepo i bez šminke, prirodne poze, neverovatnu fotogeničnost. Lepotica koja je bila i druga pratilja mis Turske ume da istakne svoje kvalitete, a mnogi kažu da je pred objektivima neustrašiva.

Tako je sad objavila i sliku u mikro bikiniju, koja je izazvala brojne komentare, baš kao i nedavna fotka u zebrastom jednodelnom kostimu sa četvrtastim dekolteom. Jedni kažu da izgleda fanastično, drugi brinu da je previše mršava.

dzansu dere.jpg
Instagram / cansudere 

Džansu očigledno ne haje mnogo za kritike, jer je odavno pokazala svoju tvrdoglavu stranu. "Ja ništa ne radim na silu", kazala je u jednom intervjuu glumica koja je baš kao Sila iz istoimene serije oduševila i mnoge u našem regionu.

Ona sebe smatra umetnicom i bira uloge po tome kakve emocije izazivaju u njoj. Tako je radi "Sulejmana Veličanstvenog" čitala istorijske knjige iz 16. veka, kako bi mogla da se bolje uživi u svoj lik. Naučila je da svira harfu, da pleše, da recituje tešku osmansku poeziju.

Ovu ulogu je prihvatila mada je znala da će podeliti mišljenja gledalaca. Kaže da joj je bilo teško da glumi fatalnu lepoticu, jer je onda svi poistovećuju s njom.

"Bilo mi je i neprijatno da paradiram na snimanju u oskudnim kostimima, jer sam inače jako stidljiva. Međutim, Firuzina ljubavna priča me je ipak naterala da prihvatim izazov", kazala je Džansu.

Danas ona, očigledno, nema problema sa golišavim kadrovima. Kako izgleda sada, pogledajte u galeriji slika!

Instagram / cansudere Vitka i fotogenična!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna