Posle gotovo četiri godine turska zvezda Džansu Dere, nezaboravna Sila iz istoimene serije koju smo poslednji put gledali u ulozi tajanstvene robinje Firuze u "Sulejmanu Veličanstvenom", ponovo se vraća na male ekrane, piše Lisa. Naime, prva epizoda nove serije "Majka", u kojoj pored lepe Džansu igra i Vahide Perčin, Zehra iz serijala "Zvala se Feriha", biće emitovana 25. oktobra.

PROČITAJTE JOŠ: Zašto volimo Džansu Dere

Džansu dugo nije imala sreće sa ulogama, projekti koje je prihvatala otkazivani su u poslednji čas, ili su za njih angažovani neki drugi glumci.  Konačno je ipak dočekala ulogu koja ju je oduševila. U ovoj seriji tumači učiteljicu Zejnep koja se odlučuje na neverovatan korak: otima svoju učenicu Melek jer je svedok da je u porodici svakodnevno zlostavljana.

Melek igra sedmogodišnja Beren Gokjildiz koja već ima glumačkog iskustva. Prošle sezone je zablistala u seriji "Porodica moga muža".

PROČITAJTE JOŠ: Lepa Sila (Džansu Dere): najpopularnija glumica u Čileu

Fanovi lepe Džansu, koja je dugu pauzu iskoristila za putovanje po svetu, jedva čekaju  da je ponovo vide, a sudeći po objavljenim fragmentima, gledaoci će bez daha pratiti ovu potresnu priču.

PROČITAJTE JOŠ: Sulejman i Sila zajedno na malom ekranu: Halit Ergenč i Džansu Dere spremaju novu seriju

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa