Kao i sve njene kolege, i Nina Badrić navikla je na "život u koferima". Ipak, priznaje da to ume da bude iscrpljujuće.

"Iznutra, ovaj posao je izuzetno težak, pogotovo za ženu. Ti si zapravo kao vozač kamiona, stalno na putu. Nigde ne idem bez vitamina, bez kalcijuma, magnezijuma i takvih stvari. Uvek i viška odeće, jer se u poslednjem trenutku uvek predomislim. Evo sad da imam vremena otišla bih u hotel da se presvučem u nešto mnogo jednostavnije, da mogu na bini da budem slobodnija, jer sam ja zamislila da će ovo biti nešto mnogo uštogljenije", rekla je pevačica pred kamerama emisije "Premijera" i dodala:

"Jako puno radimo, ovo je sad sezona za nas pevače. Ceo jul i avgust smo na putu, sutra već idemo dalje, tako da moraš da znaš brzo da se spakuješ i obučeš."

Nina je nedavno proslavila 50. rođendan, a slavlju su prisustvovale brojne njene kolege. Dobila je pregršt originalnih poklona, a sada je otkrila neke od njih.

"Jedan od poklona je genijalan, električni bicikl. Dobila sam stvarno dosta poklona, a ono što me je oduševilo je gramofon. Sada nakon sto godina mogu da slušam ploče", ispričala je pevačica.

Nina Badrić do sada na sebi nije imala nijedan estetski zahvat, iako nije protiv njih. Ipak, smatra da u korekcijama treba biti umeren.

"Nemam ništa protiv estetskih zahvata, naprotiv. Ako su ljudi nezadovoljni nečim, neka idu kod doktora. No, preterivanje u svemu mi se ne sviđa. Mnoge žene su mi bile mnogo lepše pre korekcija, kao da su nakon zahvata izgubile svoju posebnost. Svi izgledaju slično i svi nekako prate estetiku Kim Kardašijan. Poenta estetske hirurgije bi trebalo da bude da ulepša čoveka. No, ako čovek ne zrači ničim plemenitim, onda to i nije kompletna lepota. Smatram da su različitosti predivne. Meni je recimo Konstrakta predivna i volela bih kada bi ona postala uzor devojčicama i ženama, kao neko ko je sazdan od pravih temelja iznutra i spolja", iznela je svoj stav nedavno hrvatska umetnica.

Još fotografija Nine Badrić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / badrich Najmodernije jakne za proleće!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna