Sad se zna zbog čega je Mahsun Kirmizigul, kralj turske narodne muzike, požurio sa venčanjem koje je inače planirao za leto 2016. 

Edže Binaj, lepa i mlada pravnica koja je pre manje od godinu dana osvojila njegovo srce u trećem je mesecu trudnoće i negde u septembru-oktobru na svet će doneti blizance, pišu turski mediji. 

VIŠE: Oženio se lepi Hazar, kralj turske narodne pesme: pogledajte slike sa svadbe Mahsuna Kirmizigula (46) - FOTO

Tako će harizmatični pevač i glumac posle 25 godina ponovo postati tata.

Srećom opijeni Mahsun, koji je naša srca osvojio kao Hazar u seriji "Ljubav na silu", na venčanju je, otkriva jedan od svatova, učinio i više nego romantičan gest: na pitanje matičara uzima li Edže za suprugu nije odgovorio kratkim "da" već je održao emotivan govor. "Ne možeš znati gde i kada će ljubav da te nađe. Edže, želim da ostarim uz tebe." 

I dok novopečeni bračni par uživa na medenom mesecu, u Turskoj se digla orkestrirana hajka protiv njega. Zameraju mu, između ostalog, i što svadbu nije priredio u rodnom Dijarbakru kad ga već toliko voli i brani od napada.

Pokušavaju i da ga diskredituju kao čoveka, pa je tako lansirana priča da je pre petnaestak godina naručio ubistvo Hilmija Topaloglua, ortaka u producentskoj kući "Prestiž muzik". Ovu priču medijima je preno Hilmijin stariji sin Volkan, ali su je istog dana demnatovali ostali članovi porodice.

VIŠE: Mahsun najavljuje novu tursku seriju: Otkrivena nova Hurem!

"Mahsun je sve veme bio uz nas dok se Hilmi borio sa rakom. On je podmirio sve troškove lečenja, skinuo hipoteku sa naše kuće i školovao naše sinove Volkana i Okana", pobunila se Hilmijina žena protiv nepravde učinjene čoveku koji joj je pomogao u najtežim trenucima.

Da li će se ovakvi napadi smiriti i omoućiti Mahsunu da se vrati u zemlju ili će pak život nastaviti u Americi ostaje da se vidi, ali je činjenica i da negov sin Mahmut studije nastavlja u Los Anđelesu.

Tekst: M. R. 

Izvor: Lisa