Ana Kokić i Nikola Rađen u braku su bili deset godina, a tokom bračne zajednice dobili su ćerke Ninu (13) i Teu (12). Bivši supružnici i dalje zajedno učestvuju u odgajanju naslednica, a vaterpolista ima samo najlepše reči za pevačicu.

"Ana je žena, majka i carica. Ona je jedna vrlo plemenita žena, veliki radnik. Sve što je uradila, uradila je sama. Ima predivan karakter, dok je ne naljutiš. Kada je naljutiš, transformiše se", rekao je Rađen o bivšoj supruzi u emisiji "Kontrashow".

On se potom prisetio i kako je reagovao kada je prvi put video Anu nervoznu.

Ana Kokić privatni život
Youtube/Printscreen/K1 Televzija 

"Iznenadio sam se, ali pozitivno. To kod nje traje jako kratko", objasnio je Nikola, koji je nakon razvoda uplovio u vezu sa mladom pevačicom Milicom Ristić.

Nikola je govorio i o tome koliko je morao da se žrtvuje da bi u svoju biografiju upisao sve sportske uspehe koje je postigao.

"To je veoma težak sport, ali prelep sport. To je mešavina tri sporta: džudoa, plivanja i rukometa. Mnogo odricanja treba za sve one balkone. Nisam otišao ni na jednu rekreativnu nastavu ili maturu. Teško sam se privikavao na život van Novog Sada, a za život u Beogradu trebalo mi je oko šest meseci navikavanja", iskren je bio vaterpolista.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna