Već nedeljama traje sukob između pevačica Milice Pavlović i Ane Nikolić, u koji su se potom uključile i druge kolege sa estrade.

"Kamen spoticanja" je pesma "Provereno" za koju je najpre demo snimak snimila Ana, da bi ipak odustala od kupovine pomenute numere, koju je zatim kupila i snimila Milica Pavlović.

Međutim, Ana Nikolić počela je da izmenjenu verziju, sa svog demo snimka, izvodi na nastupima, zbog čega je Milica Pavlović najavila tužbu protiv Nikolićeve i zatražila od kolega da stanu u njenu odbranu.

Pojedini pevači stali su na stranu Milice Pavlović, dok su joj drugi poručili da treba sama da bije svoje bitke, a pevačica se sada oglasila povodom velike prašine koju je podigla ova situacija. 

Milica Pavlović i Ana Nikolić
Instagram/Ana Nikolic, Instagram/senoritamilica 

"Posle 11 godina kažu ljudi da se nikada ne oglašavam ni na jednu temu, pogotvo ne govorim ništa loše, i onda prvi put u životu mi se to desi. Bilo je milion situacija u ovom poslu i ja sam stvarno na sve ćutala, ne zato što nemam šta da kažem, nego neka govori moj rad. I onda neko napadne ono što je moje, a takva sam i u ljubavi, takva sam i u prijateljstvima i u karijeri očigledno, ja sam neko ko nikada neće dati na svoje, branim ono što je moje, i u šta verujem i za šta se pomučim. Ja stvarno volim ovaj posao i bavim se svakim segmentom, i onda sam odlučila da na demo pesme "Provereno" progovorim i kulturno kažem šta imam na tu temu bez da ikoga uvredim, da iskontrolišem i sebe i svoje emocije i onda šta doživim?", rekla je Milica za "Grand online" i dodala:

"Doživim da u proteklih nedelju dana čitamo da se udružilo nekih desetak kolega da kažu nešto loše, a ja nikada neću ništa loše reći ni o kome od njih zato što to jednostavno nisam ja, ja sam samo progovorila na temu koja mene boli. Ovde nije u pitanju Milica Pavlović, moje ime i prezime, ni to da li će me podržati, već zato što ne želim da bude normalizovano to da kada nešto izbacite za šta se pomučite, da neko dođe i seti se nekog demo snimka, i da bilo ko od kolega izda pesmu i da to bude normalno, da uzme demo snimak i snimi svoju verziju, pa gde ste bili kad treba sve to da se plati i da se promoviše".

Neka od najatraktivnijih izdanja Milice Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / senoritamilica Uloga u filmu "Pevačica" donela joj je novo iskustvo!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna