Na adresu Megan Markl je stigla tužba njene polusestre Samante koja tvrdi da je Harijeva žena lagala kako je "odrasla kao jedinica". "Sve su to laž i zloba", kaže Samanta koja zbog toga "trpi poniženje, mržnju i uvrede svetskih razmera".

Izjavu da je "rasla kao jedinica" Megan je, navodno, dala u svom sad već čuvenom intervjuu sa Oprom Vinfri, kada je otkrila kako je "patila" na britanskom dvoru. Takođe, izjava je navedena i u knjizi jednog Meganinog prijatelja "Otkriće slobode" koju je napisao o životu nekadašnje glumice. 

megan markl
Profimedia 

Međutim, Meganini advokati imaju svoje tumačenje navedene izjave. "To nije laž, premda Megan ima polusestru i polubrata.

Kad je rekla da je rasla kao jedinica, u pitanju je njen subjektivni osećaj a ne objektivno stanje", kažu pravnici. "A za subjektivan osećaj se ne može reći da neko laže."

Ova tužba stiže u jeku uzbune u Velikoj Britaniji izazvanoj vešću da i princ Hari piše memoare. "Ja ovo pišem ne kao princ već kao čovek koji je postao to što jeste", izjavio je muž Megan Markl. Da li će i princ koji "nije princ" pisati isto što izjavljuje "jedinica" koja niije jedinica, ostaje da vidimo...

Reklo bi se da "cveta" literatura na temu Megana i Harija. Upravo je objavljena i knjiga "Osveta: Megan, Hari i rat među Vindzorima", u kojoj je Megan Markl opisana kao vrlo neprijatna osoba. Tako je, navodno, u poseti Australiji, u jednom trenutku čak bacila šolju čaja u vazduh. "Delom je princ Hari bio odgovoran za njen bes", piše u izveštaju.

Deo knjige je posvećen i vremenu kad je radila kao fotomodel u Kanadi. Saznalo se da je imala zahteve da joj fotošopiraju stopala. "Molim vas da mi sredite stopala, napadaju me na društvenim mrežama zbog tog kako izgledaju", pisala je, kažu, u jednom mejlu. "Na levom stopalu imam ožiljak, a na desnom mi prsti nisu baš najlepši".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna