Sofija Vergara napunila je 50 godina, a i dalje je jedna od najpoželjnijih žena na planeti. Zvezda "Moderne porodice" zna kako da istakne svoje obline, a kada objavi fotografije na Instagramu svi ostanu bez daha. Glumica može da se pohvali figurom "peščanog sata", koja je ideal lepote ženskog tela.

Sofija često objavljuje svoje fotografije u bikiniju, a podjednako dobro izgleda i kada je paparaci nenadano uslikaju na plaži. Njoj su senzulanost i ženstvenost urođeni, pa ne bi mogla drugačije da izgleda čak i da želi. Iako je majka priroda prema kolumbijskoj glumici bila darežljiva, ona dobro zna da su zdrave životne navike veoma važne. Iako nije ljubitelj vežbanja, svesna je da je to dobro za nju, i svakih šest meseci menja trening.

"Starim i znam da vežbanje čini razliku, što možete videti kod muškaraca i žena koji redovno treniraju. Stvari počinju da se menjaju i jedino što mogu da uradim jeste da odem na trening i tako se pobrinem za svoj izgled i zdravlje", izjavila je jednom prilikom Vergara koja vodi računa i o ishrani.

"Imamo puno voća, povrća i redovno spremamo sveže meso. Ali, takođe imamo sladoled i deserte koje jedemo tokom vikenda. Preko nedelje trudim se sa se kontrolišem, ali vikend je za opuštanje", napominje glumica koja je kreme za zaštinim faktorom počela da koristi kao veoma mlada.

"Počela sam da nanosim kremu za sunčanje na lice kad sam bila vrlo mlada. Jedino sada žalim što nisam znala da zaštitu od sunca trebate naneti i na vrat i torzo. Osim što nas krema za sunčanje štiti od raka kože, ona može i da uspori znakove starenja, nastajanje bora. Zato je važno nanositi kremu za sunčanje na sve delove tela koji će biti izloženi sunčevim zracima", ispričala je glumica.

Pogledajte fotografije Sofije Vergare u bikiniju.

Profimedia Sofija Vergara u bikiniju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna