Eksplozivna nova knjiga koja će "zaljuljati temelje" kraljevske palate u Velikoj Britaniji najavljena je za četvrtak, 21. jul 2022. godine. Po naslovom "Osveta: Megan, Hari i rat među Vindzorima", biograf Tom Bouer će objaviti delo koje uključuje i "iskaze svedoka koji nikad dosad nisu progovorili".

U knjizi je Megan Markl opisana kao vrlo neprijatna prema osoblju kao i britanskim diplomatama. Tako je, navodno, u poseti Australiji, u jednom trenutku čak bacila šolju čaja u vazduh. "Delom je princ Hari bio odgovoran za njen bes", piše u izveštaju.

Deo knjige je posvećen i vremenu kad je radila kao fotomodel u Kanadi. Saznalo se da je imala zahteve da joj fotošopiraju stopala. "Molim vas da mi sredite stopala, napadaju me na društvenim mrežama zbog tog kako izgledaju", pisala je, kažu, u jednom mejlu. "Na levom stopalu imam ožiljak, a na desnom mi prsti nisu baš najlepši".

Zašto Megan nije došla u Balmoral sa princom Harijem
Profimedia 

Malo je nedostajalo da učestvuje u rijaliti programu "Ples sa zvezdama". Već je bila na audiciji kad se ispostavilo da ne može da uklopi obaveze zbog snimanja TV serije.

U kraljevskoj palati su bili naročito nezadovoljni njenim odnosom sa ocem, Tomasom Marklom, pa su pokušali da je ubede da se pomire.

Ona i princ Hari su, u društvu princa Čarlsa, razgovarali telefonom sa kraljicom Elizabetom koja joj je savetovala da otputuje za Ameriku.

kraljica elizabeta
Profimedia 

Megan je, navodno, odgovorila: "Bilo je potpuno nerealistično očekivati da bih mogla da odletim diskretno za Meksiko, da se nenajavljena pojavim na očevom pragu (a nisam imala načina da obezbedim komunikaciju s njim), i to na lokaciji i u kući koju nisam ni poznavala ni posetila, u malom gradu na granici... i da se nekako nadam da ću moći da obavim privatan razgovor sa ocem, a da ne izazovem groznicu medijske pažnje i navale koja bi mogla da dovede do još veće za kraljevsku porodicu."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna