Sila Turkoglu privukla nam je pažnju u slavnoj turskoj seriji “Fatalna ljubav” ulogom smerne i nežne Seher. Međutim, čini se da u privatnom životu nije tako mila. Bosfor gori zbog onoga što je uradila koleginici Hande Erčel.

Naime, Edi iz serije "Pokucaj na moja vrata" nakon brojnih razočaranja uplovila je u vezu sa Keremom Bursinom, koji je takođe glumac. Pomislila je da je najzad pronašla ljubav svog života, a sreću nije želela da deli sa javnošću, i o detaljima njihove veze nije govorila.

Međutim, nije ni sanjala da će se njena radost raspršiti kao balon od sapunice. Dogodilo joj se nešto čemu se najmanje nadala. Njena koleginica i prijateljica joj je bez milosti zavela dečka i to, samo kako bi se zabavila na neko vreme.

Samo jedno veče je Han izašao bez svoje, sada već bivše drage, a Sila je iskoristila svojih pet minuta

"Kan je izaša u provod bez Hande. Igrom slučaja, Sila je bila u istom klubu gde i on. Prišao joj je, počeli su da razgovaraju, oboje su bili
pripiti. I znate kako to već ide. Sila je, naravno, znala da se piše da je Kan sa Hande, ali tome nije pridavala značaj, jer oni nikada nisu potvrdili da su zajedno. Bila je ubeđena da je to samo jedan od tračeva koji se često pišu. Sila je za samo nekoliko munuta uspela da zavede dečka svoje koleginice. Hande je bila šokirana kada je saznala šta se dogodilo, i odmah je ostavila Kana. Zapravo ostao je bez obe devojke", tvrdi dobro upućen izvor za turske medije.

Hande ga je ostavila, a Sila nije ni planirala ništa ozbiljno sa njim. Ona je želela samo neobaveznu vezu. Niko od aktera ove priče se do sada nije oglašavao za medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna