Andrija Milošević je na letovanju sa porodicom, pa je sad - pored supruge Aleksandre - i sinčić Relja nepresušna inspiracija za njegove komične video klipove. Sad je oduševio pratioce slikom poznatom svim tatama - evo šta sve mora da pokupi za detetom!

"Ostavio čovek šešir, ostavio čamac, jednu torbu, pa drugu torbu... pogledajte gde su mu gaćice", kaže Andrija pokazujući kupaće okačene o dugme na košulji. 

"Prevozno sredstvo parkirao tu i otišao mačak da jede, a ja za njim", dodaje glumac, uz komentar: "Stvarno, deco, saberite se".

Kako je zaključio Andrija: "gazda samo ostavlja stvari i ode, ja samo moram za njim da kupim, a nemam beneficirani radni staž". 

"Ja sam tata prvorotka i mogu vam reći, nije lako... ", napisao je Andrija uz snimak koji je osvojio skoro 20 hiljada lajkova.

"Tako je i moj muž nosao, i kaže - ima li šta još da nakačite na mene...", poručuje mu jedna obožavateljka. "Nije ti on gazda! Gazda plaća on ti je vlasnik!!! Poseduje roba za DŽ", komentar je drugog fana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna