Kada su Hande Erdžel i Kerem Bursin raskinuli u martu ove godine, turski mediji nisu mogli da otkriju razlog. Pričalo se o kraju ljubavi, ali pre svega o glumačkoj sujeti dve zvezde koje su učinile seriju "Pokucaj na moja vrata" TV hitom.

U seriji Eda i Serkan svoju ljubav krunišu brakom, a Hande i Kerem se ipak razilaze dok svi očekuju venčanje. Ubrzo zatim, pojavio se novi mušakarac - markantni Kan Jildirim. Dok se publika još pitala kako je Hande mogla da zaboravi nežnog Kerema, Kan je već potvrdio vezu s njom. Na pitanje u kakvim je odnosima sa bivšom mis Turske, odgovorio je: "Sa Hande je sve odlično i veselo".

Međutim, sada se ljubavna priča naglo završila, a razlog je preljuba i druga, veoma popularna glumica - Sila Turkoglu. Kanovo poznanstvo sa njom u jednom noćnom klubu vodilo do zajedničkog pića, a čašica za čašicom ih je odvela i dalje.

Turski mediji pišu kako je Sila, poznata po ulozi Seher u Fatalnoj privlačnosti odlično znala da je Kan u vezi sa Hande, ali nije doživljavala to ozbiljno. Tome su doprineli i tabloidi koji su širili priču kako Hande ovom navodnom vezom diže sama sebi publicitet.

kan jildirim 2.jpg
Instagram / Kaanjyldirim 

Nasuprot tome, Hande je bila veoma povređena i raskinula je besno vezu sa Kanom. On je, pak, ostao i bez druge devojke. Sila je, naime, kazala da nema nikakve ozbiljne namere i da mogu da se viđaju samo neobavezno. Ko je ovde zaista ostao slomljenog srca? To je pitanje na koje svi traže odgovor.

Obožavatelji lepe Hande kažu da je Kan nije ni zaslužio, a njena fotogeničnost tome ide u prilog - pogledajte je samo u galeriji slika!

Instagram / handemiyy Turska glumica pleni lepotom i fotogeničnošću!

Izvor: Lepa&Srećna