Na Instagramu Miroslava Raduljice nema slika Tamare Ignjić, a njen je profil na ovoj društvenoj mreži zaključan za javnost. Da nije bilo kuma koji je objavio vest o srećnom događaju, venčanje našeg proslavljenog košarkaša i lepe odbojkašice prošlo bi potpuno skriveno od očiju javnosti!

Mladenci su rekli sudbonosno "da" u manastiru Jovanji, gde ih je venčao brat glumca Miloša Bikovića. Kum Tadija Dragićević je na Instagramu čestitao venčanje i poželeo da ih bog čuva, uz fotografije i snimke mladenaca. Tadija je i sam sportista, a sa suprugom, nekadašnjom manekenkom Sandrom Niketić godinama ima dvoje dece. 

Na slikama sa Raduljicinog venčanja, svi su primetili da je mlada obučena s puno ukusa i kako prilici dolikuje. Umesto nepriličnih dekoltea i golih leđa i ramena kakve smo viđali na srpskim mladama u crkvi u poslednjih nekoliko godina, Tamara je došla zakopčana do grla i sa dugim rukavima. 

raduljica vencanje.jpg
Instagram / tadione33 

Uz smeran ukras od sitnog cveća u kosi, bila je pravo oličenje skromne i lepe neveste. Sa Raduljicom je u vezi već godinama, završila je marketing, a aktivno igra odbojku. Od 2019. godine igra za CSM Lugoj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna