Poznati srpski košarkaš Marko Kešelj i novosadska dizajnerka Jovana Petković upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ljubav se rodila iz prijateljstva.

"Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja, počeli smo da se družimo, prvo smo bili drugari, voleli smo da provodimo vreme zajedno i 'mic po mic' se desila veza. Tek sam se dosela u Beograd iz Novog Sada, bila sam fokusirana na posao i nisam želela ozbiljnu vezu. Ipak, shvatila sam da moramo da se čujemo, bilo da mi se dogodi nesto lepo ili ružno. Tako da je sve počelo, skroz opušteno", ispričala je Jovana i otkrila da ju je suprug osvojio duhovitošću.

"On je jako duhovit, mi smo se skapirali. Nismo mirni sa tempermentom, oboje smo žustri znamo da planemo. Isti smo horoskospki znak, dva jarca kad se spoje to  je ludilo", rekla je Jovana za "Sportal".

Jovana i Marko u septembru 2017. godine postali su roditelji dečaku kome su dali ime Nenad, po Markovom ocu. Dizajnerka je ispričala da su vest o njenoj trudnoći saznali u Belgiji, gde su tada bili stacionirani.

"Bilo smo u Belgiji kad sam saznala da sam trudna, Bili smo presrećni. Kad vidis 'tu crtu' znaš da se ceo život menja. Što se tiče te prve trudnoće bio je mnogo uplašeniji, rekao je 'nisam ja spreman da budem tata, neću ništa znati', drugi put je bio daleko opušteniji", ispričala je Jovana koja je drugog sina rodila 2019. godine. Marko je sada potpuno posvećen porodici

"Moje odrastanje je bilo bez oca i znam šta to znači na svom primeru zato nisam želeo da moji sinovi dožive to. Mislim da je iza mene uspešna sportska karijera. Nisam završio karijeru, ali sam prioritet dao porodici jer je to prirodno i potreban sam svojoj deci", rekao je nedavno za "Blic" košarkaš.

Još fotografija Jovane i Marka pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Ljubavna priča Jovane Petković i Marka Kešelja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna