Jelena Simić (43), jedna od voditeljki kviza "Slagalica", sreću je pronašla pored 18 godina starijeg Dragana Simića (61), redovnog profesora i dekana Fakulteta političkih nauka u Beogradu, koji je i voditeljka završila.

Godine 2010. dobili su ćerku Unu, a 2020. iznenadila ih je vest o Jeleninoj drugoj trudnoći. Tada je na svet stigao i sin Aleksa.

"Od trenutka kada se Una rodila moj život je ispunjen na najlepši mogući način. Uvek sam mislila da sam ja mama jedne devojčice kojoj mogu da se posvetim potpuno i da je to u skladu sa mojim mogućnostima. Suprug i ja nismo planirali drugo dete, ali Una je poslednjih godina stalno govorila da je njena najveća želja u životu da dobije brata ili sestru. Kada sam malo razmislila shvatila sam da sam sebična, jer znam koliko meni moja sestra znači, koliko smo upućene jedna na drugu. Priželjkivala jesam da drugi put postanem mama, ali sam mislila da to više nije moguće. Kada smo saznali za lepu vest, bila je to velika radost u našoj porodici", ispričala je svojevremeno za "Wannabe Magazin" Jelena, koja je drugo dete rodila u 41. godini.

Kada je govorila o braku sa Draganom, Jelena je uvek u prvi plan isticala neizmernu ljubav koja ih vezuje, ali i Draganovu inteligenciju i duhovitost.

"Naš brak je zasnovan isključivo na ljubavi. Dragan i ja smo dom gradili zajednički. Što se karijera tiče, dešavalo nam se da je sredina upućivala otrovne strelice na jedno od nas preko leđa onog drugog. Nije tu bilo nikakve koristi. Jedina mera do koje mi držimo je mera ljubavi", rekla je ranije voditeljka za "Hello", pa dodala:

"Dragan je živa enciklopedija. Imponuje mi da živim sa tako pametnim i duhovitim čovekom. Stalno se šali, često i na moj račun. Poseduje ogromnu energiju i ljudsku dobrotu, a na prvom mestu je savršen otac našoj deci. Svako razočarenje lakše podnesem sa njim. Velika mi je podrška. Vole ga i moji prijatelji, uvek mi napominju da ne dolazim bez njega."

Jelena s ponosom ističe da je i dalje zaljubljena u svog muža kao prvog dana, a da je jedan od razloga i to što joj je, i kad nije bila zadovoljna izgledom ili kilažom, govorio da nikad nije bila lepša.

"Moj muž jednostavno ume sa rečima. Ne bih mogla da volim čoveka koji bi mi stavljao zamerke na moj fizički izgled. Normalno je da ne izgledate uvek onako kako biste želeli, da kilaža premaši vašu uobičajenu, ali niko nema pravo da vam na to ukazuje. Naši ljudi imaju običaj da kada se sretnu otvoreno kažu: što si propao ili što si se ubucio, i veruju da su iskreni i dobronamerni. Ne, nisu. Nepristojni su", rekla je jednom prilikom voditeljka. 

Još fotografija Jelene Simić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/_simicjelena Voditeljka RTS-a Jelena Simić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna