Otkako se zvanično razveo od Severine, Igor Kojić se okrenuo najbližima, porodici i prijateljima. Za sestru Natašu je izuzetno vezan, ali kako ona već godinama živi u Americi, retko se viđajuju. Ipak, razdalljina nije uticala na njihovu bliskost, pa Igor ne propušta priliku da sestrin rođendan obeleži i na društvenim mrežama. To je učinio i ovoga puta, emotivom porukom i njihovom zajedničkom fotografijom.

"Sunce danas posebno greje i ono se radosno smeje, ljubav nek ti dane kroji i nemaš čega da se bojiš, pesma nek te budi, sve boje neka budu tvoje, srećan ti rodjendan milo moje, Nacivoje!", napisao je Igor.

Nataša je u Ameriku otišla po završetku studija Muzičke akademije u Beogradu. Dobila je stipendiju za čuveni univerzitet Berkli.

"Nataši roditelji mnogo nedostaju i svaki put kada imaju mogućnosti i slobodnog vremena posete je u Americi. Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pevače koji nemaju veliku karijeru. Nije joj lako jer nema podršku ni jednog člana porodice, pokušava da gradi svoju karijeru i uspeh bez bilo čije pomoći. Ali sa druge strane, pošto je tamo otišla kao stipendista, ukoliko napusti zemlju u narednih deset godina, više nikada neće moći da se vrati u Ameriku", otkrio je svojevremen izvor blizak Kebinoj ćerki.

Keba ne krije koliko mu teško pada što je ćerka kilometrima udaljena od porodice.

"Nisam od onih roditelja da dete mora stalno da ti bude uz skut. Briga postoji, često me obuzme i nije mi lako. Samo ja znam kako mi je. Plačem za njom. Teške stvari koje osećam, pretačem u pesme. Imam dve, tri pesme koje sam posvetio njoj, ali ih još nisam snimio. Zahvaljujući novoj tehnologiji i društvenim mrežama, čujemo se svaki ili svaki drugi dan", ispričao je pevač svojevremeno.

Kako danas Nataša izgleda pogledajte u galeriji:

Instagram/NatašaKojić Kebina ćerka već godinama živi u Americi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna