Nikolina Pišek prolazi kroz težak životni period. Njen suprug Vidoje Ristović iznenada je preminuo, a sa svekrom Mišom Grofom bori se oko nasledstva. Međutim, ne dozvoljava da je životne okolnosti slome pa uspeva da nađe razlog za osmeh. Tako je sada pozirala u crvenoj haljini, sa psima koji su njeno omiljeno društvo. 

Ovih dana mi, doduše, svi govore da izgledam nekako umorno, ali ti znaš da je kod mene sve pobrkano, kao instalacije u ruskom soliteru, i da ja retko pokazujem ono što osećam, vrag neka me nosi…",  citirala je stihove Đorđa Balaševića. 

Nikolina se nedavno osvrnula na proces tugovanja koji je neizbežan nakon gubitka voljene osobe, ali i istakla da je jako važno ne biti zatvoren u svojim teškim emocijama.

"Moja poruka svima koji su zaglavili u boli i tuzi kao što sam bila ja. Ne bojte se, jer kada se bojite, zatvorite se", napisala je Pišek na storiju svoga Instagram profila.

"A kada otvorite srce i um, ono što se vraća iz univerzuma čista je ljubav i radost. i počnete da shvatate da su vaši najmiliji još uvek s vama. Nema krivice, osuda, besa, samo čista i bezuslovna ljubav. A to vam daje slobodu da nastavite dalje",  zaključila je Nikolina.

Pogledajte još fotografija Nikoline Pišek u galeriji.

Instagram / nikolina_pisek Slabost ka modi i luksuznim tašnama!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna