Jelena Kostov u osmom je mesecu trudnoće, a još neko vreme uživaće na moru, nakon čega se vraća u Beograd gde će s nestpljenjem iščekivati rođenje ćerke.

"Došla sam sa suprugom i sinom na more, rešili smo da malo pobegnemo od gužve i vrućine. Kada se vratimo, moraću da budem u Beogradu zato što u avgustu ulazim u deveti mesec. Osećam se fenomenalno, najveća želja mi je bila da mi Bog podari drugo dete, i to devojčicu. Ta želja će mi se ostvariti! Baš sam srećna, trudim se da uživam u svakom momentu trudnoće", rekla je za "Informer" pevačica.

Tokom prve trudnoće, sa sada petogodišnjim sinom Milijom, bila je veoma aktivna, dok je u drugoj trudnoći prestala da radi čim je saznala da je u drugom stanju.

"U prvoj trudnoći sam pevala sve do sedmog meseca, stalno sam putovala i bila aktivna. Snimala sam čak i spot u petom mesecu trudnoće. A kad sam drugi put zatrudnela, otkazala sam sve nastupe. Sada mi prija mir... Imam promene raspoloženja, ali to je normalno za svaku trudnicu. Previše sam emotivna, ali se trudim da ne opterećujem ljude oko sebe", rekla je Jelena, koja je dodala i da se ne plaši porođaja:

"Ne plašim se porođaja, za razliku od prvog puta. Tada sam čitala i slušala razna iskustva žena koje su se porodile, a sada znam da je to nešto najlepše. Jedva čekam trenutak da ugledam svoju devojčicu!"

Stariji brat Milija biće taj koji će doneti konačnu odluku o imenu za sestru.

"Spisak imena za nju je svaki dan sve veći, ali će na kraju sin Milija izabrati ime za sestru", rekla je pevačica, koja je na kraju dodala i da bi volela da ima još dece.

"Volela bih da imam još dece! Uloga majke je i najlepša i najteža u životu, divim se ljudima koji imaju mnogo dece. Živimo u teškom vremenu, dete treba izvesti na pravi put. Nadam se da ću uspeti u tome!", zaključila je. 

Još fotografija trudne Jelene Kostov pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/kostovjelena Pevačica Jelena Kostov u drugoj trudnoći

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna