Malog belog psa su vlasnici odbacili, a sad mu se život pretvorio u bajku.Jelena Karleuša je objavila da je odlučila da ga usvoji, a njegove fotografije sa deponije su rastužile srca mnogih.  

"Bio je odbačen, izbačen na ulicu, nadjen u teškom stanju na deponiji u raspaloj fotelji. Dobri ljudi iz @ventura_udomi su ga spasili i objavili slike, ošišali, okupali, lečili kod veterinara.

Onda se javila jedna čudna plava žena sa željom da ga usvoji. I nečiji život se od današnjeg dana pretvara u bajku. USVAJAJTE ŽIVOTINJE, VOLITE ŽIVOTINJE! POMOZITE ŽIVOTINJAMA!", napisala je Jelena na Instagramu.

P. S. (a oni koji su ga izbacili na ulicu i terali sa kapije kad se vratio… neka gledaju… kako ovaj pas živi od sada bolje od njih. Nisu ni zaslužili bolje)", dodala je pevačica.

Podsetimo, životinje često ostaju bez doma zbog neodgovornih vlasnika koji izgube interesovanje za svoje kućne ljubimce. Često to budu psi koji ostare i razbole se, a vlasnici nemaju ni novca ni vremena da se bave njihovim lečenjem. 

Kako je izgledao novi Karleušin ljubimac pre susreta sa novom vlasnicom, pogledajte u galeriji slika.

Instagram / karleusastar Mali beli pas na deponiji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna