Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić važili su za jedan od najstabilnijih parova, pa je vest o njihovom razvodu iznenadila sve. Venčali su se 27. maja 2012, posle dve godine veze. Voditelj je tada imao 36, a manekenka 11 manje. U prvom intervjuu koji je dala nakon što je ponela prezime Amidžić, na pitanje da li veruje u ljubav do kraja života, odgovorila je:

"Naravno, da ne verujem ne bih se nikad ni udavala", rekla je ona. 

Desetogodišnji brak nije obeležio nijedan skandal, par je delovao skladno i često su isticali kako su jedno drugom neizmerna podrška.

"Mi smo zajedno 10 godina, imamo dete i vidi se kroz funkcionisanje da li postoji emocija, a ne samo u rečima", rekla je Danijela i otkrila privatni detalj.

"Ja sam gospodarica u našem braku, on je to potvrdio. Matija i on se šale za to, jer me pitaju za sve, kao u hotelu", izjavila je u emisiji "Magazin IN".

Iako se razvod na skali stresnih životnih događaja visoko kotira, sudeći po Danijelinim objavama na Instagramu ona je uspela da vrati osmeh na lice. I to zbog njene najveće ljubavi - mode.

Danijela Dimtrovska 2004. godine pobedila je na Elitovom izboru i ta pobeda joj je otvorila vrata u svetski modeling. I kada je prestala aktivno da se bavi manekenstvom, ostala je u modi kao direktorka agencije „Models Inc – Elite Model Look“.

Još fotografija Danijela i Ognjena pogledajte u galeriji ispod:

ATA / Antonio Ahel Danijela i Ognjen Amidžić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna