Mina Lazarević zatrudnela je na trećoj godini fakulteta, ali je pored trudnoće uspela da završi studije glume i da diplomira.

Samo dva meseca nakon porođaja dobila je prvu ulogu, koja ju je i proslavila. Reč je o liku Čupke u popularnoj seriji "Porodično blago", a uz dobru organizaciju uspela je da uskladi brigu o detetu i višesatna snimanja.

Luka sada ima 25 godina i, kako je Mina ispričala, postao je svoj čovek.

"Luka je već čovek. Ja njega više ne viđam, nego što ga viđam. Sa 22 sam ga dobila, nije to toliko ni rano. Sa njim brojim godine života i karijere. Rodila sam ga i posle dva meseca sam dobila Čupku da igram, što mi je u tom momentu kao diplomiranoj mladoj glumici bilo vrlo značajno", rekla je glumica za "Story".

Mina Lazarević sina rodila dok je studirala
Youtube/Printscreen/RTS 

Nakon Luke, Mina je rodila još dvoje dece, ćerku Ivu i sina Marka. Njih troje su, kako glumica kaže, potpuno različitih karaktera, a ona se trudi da im u svemu bude najveća podrška.

"Ne jurim decu da budu poput mene, mislim da određeni model ne postoji, svako je osoba za sebe. Ja ih imam troje i svi su potpuno različiti. Trudim se da ih slušam, da ih guram, dajem im vetar u leđa i budem pomoć kada im je potrebna", zaključila je glumica.

Mina Lazarević sina rodila dok je studirala
Printscreen/K1 

Mina Lazarević iza sebe ima dva braka. Prvi put je bila udata za džez muzičara Aleksandra Miletića, sa kojim je i nakon razvoda nastavila da sarađuje, a njen drugi suprug bio je baletan Goran Stanić, koji je jedno vreme bio u pritvoru zbog nasilja nad glumicom.

Mina Lazarević svojevremeno je u jednoj emisiji pričala o situacijama u braku sa Goranom.

"Kada mu kažem 'Hajde da razgovaramo', ja samo vidim prevrtanje očima. I onda nemam želju ništa ni da mu kažem, niti da mu objašnjavam. A onda sam pokušala drugačije. Na primer, gledamo film, ili pijemo kafu i onda kažem 'Znaš, možda bi mogao ovo, ili ono', pričala je glumica, koja je priznala da ni taj princip nije najbolje funkcionisao.

"Zato moram da dođem i da vrištim na njega, a onda me on pita zašto sam dramatična i zašto je kod mene sve preterano i glasno", rekla je ona tada.

Kako izgleda prvi muž Mine Lazarević, džez muzičar Aleksandar Miletić sa kojim je dobila sina Luku, pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / Belgrade Dixieland Orchestra Aleksandar Miletić, džez pijanista, prvi muž Mine Lazarević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna