Sloboda Mićalović uvek privlači veliku pažnju, ali kad krene na letovanje, svi kao da su opsednuti njome. Tako su se pojavili napisi da je za ovaj godišnji odmor sa Vojinom Ćetkovićem odabrala luksuzni hotel u kojem apartman košta na hiljade evra. Na nekim portalima, pojavile su se i mutne paparaci slike na kojoj se jedva nazire lepa Boba na plaži.

Neke od tekstova je srpska glumica obeležila kratkom objavom na Instagramu kao potpunu izmišljotinu, a onda je obradovala svoje pratioce divnim slikama. 

Na njima je sa svojom sestrom Draganom Mićalović, takođe vrsnom lepoticom, a u ženskom društvu prave lude atrakcije na vrelom pesku.

"Iste smo", napisala je Dragana uz sliku sa Bobom na kojoj skaču kao deca, obasjane suncem.

Sloboda i Dragana su veoma bliske i sa trećom sestrom, Mirjanom Mićalović i trude se da očuvaju porodičnu harmoniju.

sloboda micalovic dragana mirjana
Instagram / sloboda_micalovic_boba 

Svi kažu da je sestrama Mićalović lepota u genima. Mirjana se nije opredelila za glumu, ona je završila Muzičku akademiju i krenula nekim drugim putem.  I ona ima dve devojčice, kao i Boba, pa lepote u u ovoj familiji zaista ne nedostaje.

Kako izgledaju tri lepe sestre Mićalović, pogledajte u galeriji slika.

Instagram / sloboda_micalovic_boba Sestre lepotice uživaju na letovanju!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna