Kupaći kostimi su preplavili sve društvene mreže - gornji deo je postao skoro uobičajena garderoba čak i van plaže, jer je sve teže napraviti razliku između super-kratkog topa i kostima za kupanje. Uz lepršave suknje i pantalone, ovaj odevni predmet je pravi simbol modnog leta, opuštenosti i samopouzdanja.

Da li vas zanima kakve kupaće kostime su za ovu sezonu odabrale naše najlepše žene? Ako krećete uskoro u šoping, nećete pogrešiti ako se odlučite za narandžastu boju, kao što su to uradile Milica Pavlović i Zorannah.

Sličan bikini sa tračicama, samo u maslinastoj boji, nosi ovog leta na Ibici Anastasija Ražnatović, a jednostavniji, plavi, Emina Jahović. Marija Kilibarda i Nina Radulović su se odlučile za nešto čvršći gornji deo, kao i za življe boje.

Ako više volite jednodelne kupaće kostime, zaljubićete se u erotične modele kakve imaju Nataša i Kristina Bekvalac, a žene koje žele da budu potpuno relaksirane kopiraće Slobodu Mićalović. Naša prelepa glumica ne mora da uvlači stomak niti da ga zaklanja rukom pri slikanju - pogledajte kakav ona ima donji deo kupaćeg kostima - u galeriji slika!

Instagram / nina_radulovic_official, Instagram / zorannah Moderni modeli lepih Srpkinja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna