Najbolji srpski teniser Novak Đoković kad god ima slobodnog vremena posećuje Crnu Goru, pa je nakon kraćeg boravka u Beogradu i Bosni i Hercegovini, gde je bio posle osvajanja Vimbldona, otišao na primorje.

Društvo mu pravi porodica, a svi zajedno su prisustvovali koncertu Dina Merlina. U hitovima poznatog pevača Novak je uživao sa suprugom Jelenom, mamom Dijanom i braćom Markom i Đorđem, a tom prilikom za uspomenu je nastalo i nekoliko fotografija.

Novak je nasmejan pozirao sa braćom, a potom i sa suprugom i majkom, a emotivan prizor privukao je mnogo pažnje.

Nole je, naime, uz sliku na kojoj grli Jelenu i Dijanu stavio emotikone koji simbolizuju kraljice, te još jednom pokazao da su one, uz ćerku Taru, najvažnije ženske osobe u njegovom životu, koje neizmerno voli i poštuje.

Novak Đoković sa Jelenom i Dijanom
Instagram/djokernole 

Zanimljivo je i da su svi Đokovići za ovu priliku odabrali stajlinge u beloj boji, pa su Novak, Marko i Đorđe bili u belim košuljama, dok su se Jelena i Dijana odlučile za bele haljine sa cvetnim printom.

Dan posle koncerta, Jelena i Novak su sa decom uživali u aktivnostima na plaži, a teniser je sina Stefana i ćerku Taru učio da plivaju i rone.

Društvo na odmoru pravi im i biznismen Jugoslav Karić, koji im je dugogodišnji prijatelj, a Đokovići su odseli u njegovoj vili u mestu Ljuta.

Pre nego što je otišao u Crnu Goru, Novak Đoković posetio je Visoko u Bosni i Hercegovini, gde je prisustvovao otvaranju novog teniskog kompleksa u ovom mestu, a prethodno je u Beogradu proslavio vimbldonsku titulu.

Nole je pobedu slavio sa Jelenom, bratom Đorđem i njegovom devojkom Saškom, a fotografije sa proslave možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/saskaveselinov Novak Đoković sa porodicom i prijateljima proslavio 7. titulu na Vimbldonu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna