Amra Džeko (38), najpoznatija manekenka iz Bosne i Hercegovine, otkrila je da će sa suprugom, fudbalerom Edinom Džekom, dobiti četvrto zajedničko, a njeno peto dete.

Manekenka je putem društvenih mreža istovremeno otkrila i vest o trudnoći i pol bebe, te navela da u njihov dom stiže još jedna devojčica.

Amra Džeko je prvo dete, ćerku Sofiju, rodila sa 19 godina, a upravo toliko godina sada ima njena najstarija naslednica. Manekenka je Sofiju dobila sa prvim mužem, srpskim biznismenom Vladimirom Vićentijevićem, od kog se razvela 2007. godine nakon šest godina ljubavi.

Dok su bili u braku, Amra i Vladimir živeli su na relaciji Beograd-Pariz, a posle razvoda Amra se vratila u rodno Sarajevo, gde se posvetila ćerki i manekenskoj karijeri. Potom su se Amra i Sofija preselile u Los Anđeles, gde su živele jedno vreme, a gde se manekenka oprobala i kao glumica i voditeljka.

Sa fudbalerom Edinom Džekom Amra je počela da se zabavlja 2012. godine. Ćerku Unu dobili su u februaru 2016, a iste godine su svoju vezu ozvaničili brakom. U septembru 2017. godine rodio im se sin Dani, a tačno tri godine kasnije, u septembru 2020, dobili su i treće zajedničko dete - ćerku Daliju.

Amra Džeko do sada nije imala nijednu estetsku korekciju, a u više navrata je isticala da nije uvek u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, pogotovo ušima.

Telo održava u formi uz pomoć trčanja, joge, tekvondoa i boksa.

Svojevremeno je istakla da smatra da je veoma impulsivna i zahtevna kada se radi o vaspitanju dece, što bi volela da promeni.

Još fotografija Amre Džeko pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/amradzeko Amra i Edin Džeko

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna