Glumica Kameron Dijaz osam godina je provela daleko od očiju javnost, uživajući u porodičnom životu sa suprugom, muzičarem Bendžijem Madenom i ćerkom Radiks. Glumi je odlučila da se vrati kada je dobila ponudu kolege Džejmija Foksa koju nije mogla da odbije.

Kameron je nedavno gostovala u podkastu ''Second Life'', novinarke Hilari Ker, a otkrila je i neke nepoznate detalje s početka karijere, pre uloge u filmu ''Maska'' koji je je doneo svetsku slavu. Naime, glumica je u svojim dvadesetima živela u Parizu gde je pokušala da dobije posao modela, ali finansijska situacija joj nije bila baš najbolja.

"Počela sam da snimam modne kataloge i zaradila sam dovoljno novca da se preselim u Pariz. Pronašla sam stan koji sam delila s devojkom koja mi je i danas jedna od najboljih prijateljica. Tamo sam provela godinu dana, nisam odradila nijedan posao. Nisam mogla da dobijem angažman ni da mi je život zavisio od toga, a onda sam dobila ponudu. Danas sam gotovo sigurna da je trebalo da budem mula koja će preneti drogu u Maroko, kunem se Bogom", ispričala je Dijaz, a potom se prisetila događaja u zračnoj luci.

"Kada sam sletela u zračnu luku i došla do carine, rekli su mi da otvorim kofer i uspaničila sam se. Bila sam plavuša plavih očiju u Maroku, u iscepanim farmerkama i čizmama s platformama, raspuštene kose... Poprilično sam se isticala. Rekla sam samo da ne znam, da kofer nije moj i da nemam pojma čiji je", dodala je glumica. Kofer je ostavila na carini i vratila se u Pariz, a iako nikada nije saznala šta je u njemu bilo, uverena je kako je pitanju bila droga.

Razočarana glumica se vratila u Pariz, a ubrzo je dobila ulogu koja joj je promijenila život. Reditelj filma ''Maska'' Čak Rasal video je audicijski snimkak tada 21- godišnje Kameron iako je uloga glamurozne devojke mafijaša Tajlera bila namenjena drugoj glumici

"Još sam živela u Parizu, ali sam došla u Los Anđeles gde sam imala dečka. Agent mi je rekao da traže glumicu za jednu sjajnu ulogu, rekao mi je da žele Anu Nikol Smit, ali i da razmatraju druge mogućnosti. Pitala sam ga je li skrenuo, jer ja nisam bila glumica", ispričala je glumica, koja je ipak otišla u Los Anđeles gde je ulogu i dobila.

Pogledajte još fotografija Kameron Dijaz u galeriji ispod.

Profimedia Kameron Dijaz sa suprugom na Beverli Hilsu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna