Bela je neprikosnovena modna boja već dve sezone, pa tako nije posustajala ni zimus kad je vladao opšti trend "winter white"! Sa toplim danima, ovaj prelepi ton se seli na čipkane haljine i beli vez, ali i dame koje vole odela imaju priliku da uživaju.

Isto je učinila i  Kejt Midlton koja se juče pojavila u belom od glave do pete! Uz usku majicu ispod zakopčanog sakoa, odelo je dopunila i belim salonkama sa njoj svojstvenim visokim štiklama. U pratnji supruga princa Vilijama, delovala je vrlo moderno i mladalački, sa odgovarajućom malom tašnom i glatko isfeniranom crnom kosom.

Mnogima se odmah nametnulo poređenje sa belim odelom u kojem se Megan Markl pojavila ovog aprila tokom posete Hagu. Žena princa Harija je odabrala "oversajz" kroj sa dvorednim kopčanjem,  ramena komotna, kao i dužinu sakoa koja seže skoro do pola butina. Kejt nosi uži i kraći, strukiran sako na jedno dugme.

Obe jetrve imaju iste asesoare, te je komparacija neizbežna - pogledajte u galeriji slika - koja se vama više sviđa?

Profimedia Obe u belim odelima - kojoj bolje stoji?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna