Legendarna glumica Lidija Vukićević donedavno nije želela da iznosi detalje intime u javnost. Stav je promenila kada je shvatila da pored sebe ima pravog muškarca. Priznala je da je u ljubavi s dve decenije mlađim slikarom iz Italije, i istakla da je presrećna jer njihova veza na daljinu funkcioniše besprekorno.

"Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak. Pošto smo oboje umetnici, odlično se razumemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podnevlje. Godinama sam živela u Holandiji i Turskoj, i shvatila da najviše volim Srbiju, da mi je ovde najlepše. Mogu da otputujem, ali se vraćam jer se ovde najbolje osećam", rekla je za "Gloriju" Lidija koja je nedavno ispričala da je najzad pronašla muškarca koji može da joj parira. 

"Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan meni, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene", otkrila je glumica.

Lidija je ponosna mama dva sina, Andreja i Davida, i s nestrpljenjem čeka dan kada će dobiti ulogu svekrve i bake. Međutim, glumica smatra da žena i kada dobije unučiće ne treba da zapostavi sebe.

"Živite tuđ život - svog unučeta, svog sina i snaje. Neću da budem od onih napornih majki da sutra moja snaja kaže: 'Jao, dobro je što nam je tvoja mama u pet ujutru donela žu-žu!' Neću da im nosim žu-žu, ali ću dati sve od sebe da im pomognem, bez nametanja. Ne želim ni da živim sa svojim sinovima, jer svi treba da zadržimo integritet. Hoću da sam komotna u svojoj kući. Mogu da čuvam decu, ali neću da budem bebisiterka. Ma koliko godina da imam zašto da ne izađem sa prijateljicom, otputujem? Moj život se neće ugasiti. Može samo da se oplemeni. Ako je meni dobro u mojoj koži, biće dobro i mojoj deci i njihovim porodicama", rekla je za magazin "Lena" glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna