Ima li šta lepše nego kad nađete savršeno mesto za odmor, ležaljka pored plaže, ljuljaška u prirodi ili neki šator u bajkovitom predelu? Idealno vreme da se posvetite knjigama, zar ne?

Ne propustite da izaberete naslove za ovo leto i to od samo 199 rsd!

Za svakoga ima po nešto! Romantična Danijela Stil „Do poslednjeg daha“ vodi vas kroz neobičnu ljubavnu priču. A ako ste u duši roker, onda je „Kako sam postao roker“ pravi izbor jer je to životna i umetnička biografija beogradskog kompozitora Zorana Simjanovića, jednog od članova legendarnog rokenrol sastava Elipse. 

knjige.jpg
Promo 

Roman ”Dilindžer” govori o najopasnijem kriminalcu Amerike Džonu Dilindžeru. U njemu pisac priča uzbudljivu istoriju o Dilindžerovom životu posle spektakularnog bega iz zatvora u martu 1934. godine.

Da li ste ikad pomislili kako više zaista nemate izlaza? Da li se događalo da potpuno izgubite motivaciju za sve što radite? Da li godinama sanjate jedan isti cilj, ali ne znate kako da ga ostvarite? “Osećajte se sjajno, vreme je” je onda odličan izbor za vas jer ćete povratiti kontrolu nad svojim životom i usmeriti ga tamo gde ste oduvek želeli da stignete.

knjige 2.jpg
Promo 

MOMO KAPOR NA DLANU – 2 KNJIGE ZA 599 rsd ne smete propustiti. “Zelena čoja Montenegra” i “Putopis kroz biografiju” su naslovi, koje ako ste već čitali, uvek možete ponovo. Zaslužuju mesto u vašoj biblioteci, a odlične su i kao poklon. 

knjiga momo kapor
Promo 

Tekst: Promo

Kao što naš narod kaže, ko rano rani, veći popust ugrabi! I to ga ugrabi iz svoje fotelje ili kreveta. Jer, tradicionalne knjižare su stvar prošlosti. Budućnost je već stigla, a uz online knjižare, knjige se kupuju u samo par klikova! Nema potrebe da gubite vreme po zatvorenim prostorima kada vam je na hiljade knjiga na dlanu. Upotpuni odmor uz pravo štivo za čitanje!

Celokupnu ponudu svetskih i domaćih bestselera pogledajte OVDE.

Naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17h.