Ivana Maksimović i njen suprug, košarkaš Danilo Anđušić, najpre su odmarali na Mauricijusu, odakle su produžili u Dubai, a sportistkinja rado sa pratiocima deli najzanimljivije momente sa putovanja.

Isto tako, Ivana rado pozira u kupaćem kostimu, iako je na društvenim mrežama u par navrata isticala da je nakon drugog porođaja, koji je bio prošle godine, vodila borbu sa viškom kilograma, te da i dalje nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

"Svi oni koji misle da se ne nosim dobro sa viškom kilograma, mogu lagano da pređu na sledeći post", napisala je Ivana ispod poslednje objave, dok su joj svi poručili da oni na fotografiji ne vide nikakav višak i da izgleda odlično.

Podršku joj je pružio i suprug Danilo, koji je ispod fotografije napisao komentar: "Seksi mama".

Podsetimo, Ivana i Danilo u braku su od 2015. godine. 2018. su dobili starijeg sina Filipa, a 2021. mlađeg Uroša.

Pre nego što je upoznao Ivanu, Danilo je iza sebe već imao jedan brak. On se u ranim dvadesetim oženio svojom tada dugogodišnjom devojkom Jelenom, sadašnjom suprugom fudbalera Nenada Krstičića.

Ivana Maksimović svojevremeno je priznala da je i njoj i njenim roditeljima smetalo to što je Anđušić već bio oženjen.

"U početku mi je padalo teško, možda je i mojim roditeljima na početku smetalo to što je imao brak, ali je on verovatno sazreo kroz ceo taj proces. Sada se tome nasmejem i drago mi je da je završio sa mnom", rekla je Ivana jednom prilikom za "Kurir", a Danilo je dodao:

"U početku mi je bilo teško da pričam o tome, sve se provlačilo kroz novine, ni mojoj porodici nije bilo lakše. Sad gledam na to kao deo prošlosti, to mi je lekcija koju sam naučio jako mlad".

Još fotografija Ivane Maksimović i Danila Anđušića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanamaksimovic Ivana Maksimović i Danilo Anđušić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna