Budući da su mart, april i maj za nju bili meseci puni obaveza oko učešća na najvećem muzičkom takmičenju, Konstrakta je rešila da se tokom leta odmori i ne razmišlja previše o poslu.

"Ja bih volela inostranu karijeru, ali ne znam primer da je neko izašao van ovih okvira pevajući na našem jeziku. Da ja budem prva kažete? Pa, videćemo. Da pevam na engleskom... Nemam takvih ambicija, zaista. Trenutne ambicije su mi mir i tišina (smeh)", rekla je pevačica za "Blic".

U predstojećem letnjem periodu pojaviće se na nekoliko festivala, dok je sve ostale nastupe odložila, kako bi ostatak vremena provela sa porodicom na odmoru, ali i stvarala nove projekte.

"Želim da se fokusiram samo na muziku. Sva gostovanja sam odložila za oktobar. Radim samo ono što je već zakazano, ono što mi je obaveza. Ima me dosta na festivalima, to je stvarno lepo. Idemo na more, plivamo", objasnila je Konstrakta.

Konstrakta se oglasila pred veliko finale
Printscreen/RTS 

Pevačica Zorica Brunclik nedavno je otkrila da su se njih dve čule telefonom, pa su počela da kruže šuškanja da će Konstrakta biti gost na koncertu starije koleginice krajem ovog meseca.

"To neće biti moguće. Nisam tu tada. Čula sam se sa Zoricom. Detalji nisu nešto što bi trebalo da ide dalje u javnost. Lepo smo pričale, to je sigurno. Duet sa njom? Ne bih ja mogla Zoricu da ispratim. Ona je ipak izuzetan vokal. Ne umem ja to da izvedem kao ona", iskrena je bila umetnica.

Podsetimo, Konstrakta je na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu sa pesmom "In corpore sano" osvojila 5. mesto, a neka od njenih izdanja iz Italije pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia, Youtube / Eurovision Song Contest Ana Đurić Konstrakta oduševila na otvaranju Evrovizije u Torinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna